Camping in de Alpes-Maritimes (Frankrijk) op minder dan 10 km van de Middellandse Zee

Welkom!

Een schitterende zon en helderblauwe hemel, de Middellandse Zee en de bergen op de achtergrond, met daartussen een achterland vol dorpjes bezaaid op groene heuvels.

Jawel, u bevindt zich in het zuidoosten van Frankrijk, met name in de Alpes-Maritimes.

Tussen Nice en Cannes, in de buurt van Saint-Paul-de-Vence, zal Camping Les Pinèdes, geklasseerd met 4 sterren, u verleiden met zijn centrale ligging in de buurt van alle toeristische bezienswaardigheden van de Franse Riviera.

De camping zit harmonieus ingeplant in een bosrijke omgeving van 4 hectare, met geëgaliseerde terrassen en een gemakkelijke toegang, en beschikt over alle voorzieningen die essentieel zijn voor een geslaagde vakantie.

De gezellige sfeer, het restaurant en de sportieve en recreatieve voorzieningen maken van dit kleine "stukje van de Provence" een paradijs voor klein en groot.

Het hele team van Les Pinèdes staat te popelen om u te verwelkomen voor een ontspannen, sportieve of culturele vakantie.

Tot binnenkort, en nogmaals, Welkom!

Rugby 2023

Onze camping maakt deel uit van Sites & Paysage de France, een grote familie van campings gelegen in alle hoeken van Frankrijk, op het platteland, aan de zee of in de bergen. Voor ons is het gevoel van welkom een tweede natuur. Daarom besteden wij bijzondere aandacht aan het succes van uw vakantie.

Een kleine glimlach, advies, grote beschikbaarheid van de teams, het verandert alles.